Beveiliging en surveillance

Beveiliging en Surveillance

Het bedrijventerrein wordt beveiligd door een geavanceerd netwerk van cameratoezicht. Eind 2017 is een compleet nieuw camerasysteem opgeleverd. Het bedrijventerrein is uitgerust met 14 dome-/ overzichtscamera’s en op elke in- en uitgang staat een camera met kentekenregistratie. Informatie over het camerasysteem, de bewaartijden en de vorderingsprocedure bij de politie is te verkrijgen via de parkmanager of het secretariaat.

Surveillance

Daarnaast vindt op het terrein collectieve surveillance plaats. Het gehele jaar door rijden tijdens de nachtelijke uren surveillanten van Invest Bewaking en Services op het bedrijventerrein. Zij zijn continu alert op calamiteiten en onregelmatigheden.

Eigen terrein

Naast beveiliging van de openbare weg op het bedrijventerrein heeft iedere ondernemer de verantwoordelijkheid het eigen terrein zo goed als mogelijk te beveiligen. Dit kan door eigen camera’s en/of aangevuld met alarmopvolging. Diverse beveiligingsbedrijven zijn actief op het bedrijventerrein en het staat de ondernemers vrij een bedrijf naar eigen keuze hiervoor te benaderen.

Beveiligingsbord

Om meer zichtbaarheid te geven aan de beveiliging en collectieve surveillance op het bedrijventerrein is een uniform beveiligingsbord gemaakt voor bevestiging aan uw pand.

  • Bord kost € 37,50 exclusief btw per stuk
  • Maat: 60 x 40 cm
  • Bord is voorzien van 4 gaten op de hoeken
  • Het bord is gemaakt van 10 mm dik pvc

Neem bij interesse contact op met het secretariaat via info@bedrijvenvereniging-wijchenoost.nl of 024 – 322 14 66.